Adunarea umbrelor

 

Cartea Adunarea umbrelor face parte din categoria In curs de aparitie tiparita de editura Nemira.

 

Titlu carte: Adunarea umbrelor
Categorie: In curs de aparitie
Editura: Nemira
Gasita la magazinul: Nemira
Pret: 39.99 lei

 

Vezi aici cartea si alte detalii

 

 

 

 

 

Adunarea umbrelor

Cand a fost scris acest articol cartea Adunarea umbrelor putea fi cumparata din magazinul online Nemira la pretul de 39.99 lei. Apasand pe butonul de mai sus poti poti verifica in timp real pretul cartii dar si disponibilitatea acesteia.

Imi poti lasa un mesaj pe pagina de contact daca pretul cartii a fost modificat ulterior sau daca aceasta carte nu mai este disponibila si am sa modific imediat articolul.
De asemeni puteti verifica si celelalte carti din categoria In curs de aparitie ale editurii Nemira.
Iti recomand sa verifici daca cartea Adunarea umbrelor este disponibila pe site-ul librariei si in format electronic (pdf, mobi, epub, epub2) inainte sa o cumperi.

Cumpara acum carti de pe site-ul Nemira cu o valoare de peste 79,9 lei si vei beneficia de transport gratuit prin curier si aduni puncte de fidelitate cu care poti cumpara ulterior si alte carti la preturi mult mai mici.

Descrierea cartii:

Adunarea umbrelor

Va multumim ca utilizati cartipdf.ro, singurul site unde puteti gasi peste 300.000 de carti puse la dispozitie de cele mai mari magazine din romania. Pentru orice fel de intrebari, solicitari de carti sau mesaje, ne puteti contacta utilizand formularul de contact sau pagina de facebook.